Vihdin Teatterin Pukuvuokraus

Pukeudu tähtenä arjessa:

Teatteri on taiteen muoto, joka elää pukeutumisesta ja visuaalisesta ilmeestä. Kukapa ei olisi istunut teatterin penkillä katsomassa näytelmää ja ihastellut näyttelijöiden upeita pukuja?
Eikä teatterin maailma ole myöskään pelkästään näyttelijöiden ja lavasteiden lumoa, vaan se avaa ovet myös meille tavallisille arjen tähdille, jotka haaveilevat eläytymisestä hetken ajan toiseen maailmaan. Teatterin pukuvuokraus tarjoaa mahdollisuuden astua rooliin ja pukeutua hienoihin asuihin, jotka kätkevät sisäänsä tarinan ja tunnelman.

Miksi vuokrata puku?

Juhlat ovat tilaisuuksia, joissa haluamme erottua ja tehdä vaikutuksen. Teatterin puvustamosta löytyy laaja valikoima pukuja, olipa kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat tai naamiaiset. Sinäkin varmasti haluaisit tanssia koko illan upeassa puvussa tai loistaa 1920-luvun glamourissa.
Eri aikakausien ja teemojen vaatteiden hankkiminen uutena voi olla taloudellisesti haastavaa, mutta meidän pukuvuokraamomme tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Voit pukeutua hienostuneisiin pukuihin tai mielikuvituksellisiin fantasiakokonaisuuksiin ilman, että joudut sijoittamaan suuria summia vaatteisiin, jotka jäävät lopulta käyttämättömiksi.
Moni meistä haaveilee näyttävistä valokuvista, joissa voi näytellä hetken ajan suosikkihahmoaan tai matkata ajassa taaksepäin. Teatterin puvustamo tarjoaa mahdollisuuden luoda uniikkeja valokuvamuistoja, jotka kertovat tarinaa ja herättävät tunteita vielä vuosienkin jälkeen.

Kenelle pukuvuokraus on suunnattu?

Juhlapukeutuminen saa aivan uuden ulottuvuuden, kun valitsee vuokrapuvun, joka erottuu massasta. Teemajuhlat ovat hauskoja ja luovia tapoja viettää aikaa ystävien kanssa. Teatterin puvustamosta löydät asuja aina retrosta rokkiin. Valitse roolihahmosi ja yllätä ystäväsi omaperäisellä asulla, joka kruunaa teemajuhlan tunnelman. Pukuvuokraamomme on aarreaitta sinulle, joka kaipaat erityistä pukua juhliin tai teemajuhliin. Olipa kyseessä sitten 1920-luvun The Great Gatsby -tyylinen juhla tai teemajuhlat, pukuvuokraamomme tarjoaa mahdollisuuden loistaa ainutlaatuisissa asuissa.


Yhteenvetona voisi sanoa, että pukuvuokraus ei ole vain kätevä tapa saada käsiinsä upeita pukuja, vaan se on myös kestävä valinta ympäristön kannalta. Lisäksi pukuvuokraus on paitsi käytännöllinen ratkaisu myös tapa tuoda lisää taikaa ja näyttävyyttä tapahtumiin. Se avaa oven mielikuvitukselliseen maailmaan, jossa jokainen voi olla kuka tahansa ja eläytyä rooliinsa täysillä. Teatterin pukuvuokraus ei ole vain vaatehankinta – se on tapa luoda unohtumattomia hetkiä, joissa jokainen voi olla oma tähtensä omassa tarinassaan. Astu rooliin, nauti hetkestä ja anna puvun viedä sinut seikkailuun, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.
Yksinkertaisesti sanottuna: pukeudu tähtenä omassa elämässäsi!

Tutustu hinnastoon sekä vuokrausehtoihin tästä.

Lisätietoja pukuvuokrauksesta antaa Petra Örnberg, yhteydenotot tekstiviestitse numeroon 045 168 4009.